Behandeling

Behandeling van vocht in de knie

Water op de knie thuis behandeling omvat rust en koude therapie. Indien vergezeld gaat van pijn, zwelling in het kniegewricht, is het raadzaam om dragende activiteiten vermijden zoveel mogelijk. Walking moet worden verminderd als minimum mogelijk. Cryotherapie is een van de beste water op de knie behandeling, omdat het helpt controle pijn en zwelling. De toepassing van ijs gedurende 15 tot 20 minuten om de 3 uur wordt aanbevolen. Diepvriesgroenten kunnen gekoeld of bevroren handdoek in de vriezer worden ook gebruikt zijn. Als u u ijs toepassing op de knie op een hoger
niveau dan dat van het hart. Over-the-counter medicijnen kunnen worden gebruikt voor pijnbestrijding.
Water op de knie remedies afhankelijk van de oorzaak van het probleem. De behandeling omvat het behandelen van de onderliggende oorzaak van het probleem en vermindert de zwelling. Als de zwelling is zeer pijnlijk, kan vloeibaar moet worden opgezogen uit het kniegewricht voor snelle hulp. Afhankelijk van de oorzaak van het probleem, kan vloeistof te verzamelen. Over-the-counter pijnstillers soms nuttig bij de behandeling van de ziekte. Wanneer deze medicijnen niet werken, kan uw arts sterkere medicijnen om pijn te bestrijden. Indien een infectie de oorzaak van het probleem, antibiotica om de infectie te bestrijden. Water op de knie oefeningen kan de arts voorgeschreven voor een snellere verlichting van het probleem.
Het wordt aanbevolen dat u het advies van de dokter te zoeken, wanneer het water neemt op de knieën te lang om te genezen. Met de hulp van verschillende testen, zal de arts in een betere positie om de aandoening te behandelen.
Water op de knie gerelateerde video
Als je genoten hebt van dit ook de thuisbasis pagina te bezoeken voor het laatste nieuws over het water op de knie, Lees ook pijn in de rug van de knie, kniepijn diagnose, knie pijn behandeling
Knie pijn behandeling 1
Vocht in knie veroorzaakt soms ophoping van vocht in de knie gewrichten van lichamelijk letsel of trauma veroorzaakt. Verwondingen door overmatig gebruik van het kniegewricht breuk of scheur kraakbeen worden veroorzaakt door schade aan het weefsel en haarvaten van de leiding knie, waardoor lekkage van weefselvocht en structuur. Onder ziekten, artritis is de belangrijkste ziekte met knie bijbehorende zwelling en vochtophoping. Osteoartritis, een degeneratieve ziekte die de oorzaken van chronische afbraak van kraakbeen van gewrichten en uitgegroeid tot een van de meest voorkomende oorzaken van water op de getroffen knie.

Knie pijn behandeling 2
Jicht is een andere ziekte met knie effusie, waarbij urinezuurkristallen ophopen in de kniegewrichten, vanwege de tekortkomingen in verband met urinezuur metabolisme. Anderzijds, reumatoïde artritis is een auto-immuunziekte die ook kan leiden tot ontsteking en vochtophoping in de kniegewrichten. Vaak is gebleken dat bacteriën uitbreiden tot de verbindingen uit de bloedstroom en veroorzaken een ziekte bekend als bacteriële artritis. Mensen met diabetes en reumatoïde artritis zijn meer vatbaar voor worden getroffen voor bacteriële artritis. Naast deze, pseudo jicht, cysten en tumoren van verscheidene andere oorzaken knie effusie.

Knie pijn behandeling 3
Vocht in knie symptomen
Pijn, zwelling en stijfheid zijn de meest voorkomende symptomen van water op de knie. De pijn wordt veroorzaakt door deze aandoening werd waargenomen te laten verdwijnen met rust. Samen met zwelling, kunt u de zwelling te voelen rond de benige delen van de knie. Ophoping van vocht in de knie gewrichten kunnen grote invloed op de beweging van een individu en de persoon kan of stijfheid in buigen of strekken grote moeilijkheden om de knie te ervaren. Als vochtophoping is het gevolg van een verwonding, dan gekneusd en kan gemakkelijk worden waargenomen in een dergelijke situatie zou absoluut onmogelijk om het gewicht te dragen van een gewonde knie.

Knie pijn behandeling 4
De behandeling van vocht in knie
Aangezien het water over de knie kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, is het zeer belangrijk om de oorzaken bepalen de juiste behandeling en snel herstel te garanderen. Diagnose voor knie effusie is meestal verschillende tests zoals X-ray, Magnetic Resonance Imaging (MRI), bloedonderzoek, en gezamenlijke aspiratie. Afhankelijk van de onderliggende oorzaken, kan het water een verschil bestaat tussen de knie van de behandeling. Een grote verzameling van vloeistof met ernstige infecties die aspiratie, kan Artsen soms het beheer van een injectie met corticosteroïden na aspireren van overtollig vocht, wanneer de ontsteking is erg sterk in de natuur. Een onderzoek van deze vloeistof kan helpen te bepalen of er een infectie is. Als er een infectie wordt bevestigd, dan kan met de juiste antibiotica.

Knie pijn behandeling 5
Kniearthroscopie is een behandelingsoptie, waarbij de chirurg een chirurgisch instrument, bekend als een artroscoop de conditie van de kniegewrichten onderzoeken. Dit instrument kan ook worden gebruikt om schade aan de binnenzijde van de knie te herstellen. Maar, wanneer alle behandelingen falen, om verlichting van ondraaglijke pijn, en het is absoluut onmogelijk om te staan of gewicht te dragen op de knie, dan knieprothese kan noodzakelijk zijn.

Knie pijn behandeling 6
De belangrijkste risicofactoren voor het water op de knie zijn artrose, jicht en letsels van de knie. Mensen met overgewicht zullen waarschijnlijk ook voor dit probleem te stellen over een periode van tijd, door het overwicht of druk op de knieën ervaart tijdens het wandelen of het doen van andere activiteiten. Het verliezen van gewicht door het uitoefenen kan helpen in dit opzicht, maar zorg ervoor dat je niet schenden of overmatig gebruik van de knie tijdens het doen. Mensen vallen op het gebied van risico voor knie effusie moet altijd waakzaam blijven tegen de ziekte en direct elke vorm van knie-probleem aan hun arts. Voor zover water betreft op de knie behandeling en medicatie, volg advies van uw arts en onthouden zich van alle zelfmedicatie.