Knie oefening

Vocht op de knie wordt veroorzaakt door zwelling van het kniegewricht en een ophoping van de vloeistof die ervoor zorgt dat het gewricht gesmeerd
De meest voorkomende symptomen zijn zwakheid rond de knie, moeite met het uitvoeren van een aantal bewegingen, zoals lopen of springen, en zwelling of wallen.
Voorzorgsmaatregelen
De eerste behandeling voor water op de knie is rust, het toepassen van ijs naar het gebied en het bijhouden van de geblesseerde knie verheven, zegt BigKneePain.com. Echter, zodra de pijn en zwelling is verdwenen, kan de kracht en balans oefeningen zorgen ervoor dat uw knie heeft voldoende ondersteuning van de spieren te helpen voorkomen toekomstige schade. Voordat u een van deze oefeningen, moet u altijd een arts raadplegen voor een diagnose en de behandeling die bij u te bespreken.

De Amerikaanse Academie van Orthopedische Chirurgen adviseert om met je rug tegen een muur te gaan leunen en je voeten ver genoeg neer zet zodat wanneer je je knieën buigt deze in lijn zijn met je tenen. Zorg ervoor dat je knieën uit elkaar heupbreedte en glijd langs de muur, zodat je benen net boven een hoek van 90 graden staan. Houd gedurende ongeveer 10 seconden uw knieën in heupbreedte heel. Keer terug naar stand en herhaal meerdere malen. Je moet het gevoel dat dit het meest in de voorkant van je dijen.
Straight Leg Lifts
Ga op de vloer liggen met je linkerbeen gebogen, zodat je met je knie naar het plafond wijst en de linker voet plat op de grond staat. Je rechterbeen moet recht uit over de vloer. Betrek uw maag-en bilspieren en langzaam til je rechterbeen van de vloer tot aan je knieën in lijn. Houd een paar seconden daarna langzaam terug zakken het been op de vloer. Herhaal dit 10 keer op elk been.

Balanceren Knie Oefeningen
Volgens BigKneePain.com, kan deze oefening verbeteren kniestabiliteit, waardoor de kans op letsel. Sta vast te houden aan de rand van een tafel of de achterkant van een stoel en til een voet van de grond. Houd een minuut en verwisselen benen herhalende ten minste drie keer per. Zorg ervoor dat je je heupen niveau en je rug is recht gedurende de gehele oefening. BigKneePain.com suggereert het bouwen van uw saldo tot het punt waar je niet meer nodig om iets op het spoor te houden voor steun dan verder de moeilijkheid te verhogen door op te tillen om de bal van je voeten.